Poděkování

07.12.2015 20:38

Naši milí příznivci,

      ráda bych za nás všechny poděkovala našemu Bečvánku Beskydy za jejich neúnavnou aktivitu a organizaci akcí v roce 2015.
      Aktivní ...Bečvanky dnes pro naše ratolesti připravily mikulášskou nadílku. V útulných prostorách sálu penzionu Staré časy v Horní Bečvě se sešli příznivci akcí pro děti, aby společně přivítali důstojného Mikuláše se svými přívěsky - čertíky a anděly. Hned v úvodu si děti spolu s přívětivým andělem zazpívaly vánoční písničku a poté se Mikuláš jal Knihy hříchů, aby si postupně zval děti k převzetí balíčků, které skrývaly tu sladkost, tu ovoce, či nějakou drobnou hračku. Všechny děti měly maximální respekt ze zcela kamarádských čertů, kteří rozdávali úsměvy a dokonce sladkosti! Naše ratolesti byly v daný okamžik zcela ochotny Mikuláši a čertovi přislíbit maximální poslušnost, uklízení hraček, dobré papání a včasné vstávání.  Po nadílce následovalo společné focení dětí s celým mikulášským kolektivem. Po velkou část mikulášského setkání se z reproduktorů linuly líbivé tóny vánočních koled.

      Ráda bych za nás všechny velmi pěkně poděkovala kolektivu zaměstnanců penzionu Staré časy za maximální vstřícnost, podanou ruku a pochopení při organizaci a realizaci nejen této akce, ale i dětského karnevalu a bazárku, které by bez jejich podpory a zejména poskytnutí prostor nebylo možné v naší obci zrealizovat. Věřím, že i vy, rodiče spolu s dětmi rádi zavzpomínáte na tato tradiční setkání a odměnou nám dospělákům budou rozzářená očka nejmenších občánků v naší malebné podhorské vesničce Horní Bečvě.

Hodně elánu, energie a inspirace při organizování akcí v roce 2016 přejí: Adélka, Anička, Anežka, Adámek, Ája, Barborka, Beátka, Denis, Daneček, Denča, Domča, Emička, Evička, Emil, František, Hanička, Ivánek, Janička, Jeníček, Jiřinka, Kája, Karlík, Klárka, Laura, Libor, Maruška, Marcelka, Marťa, Mates, Nikča, Ondra, Olinka, Pavlík, Pája, Petřík, Radeček, Renča, Sonička, Sylvinka, Šárka, Sťáňa, Tadeášek, Vláďa, Verča, Vojtíšek, Zuzka a další hornobečvanské děti s rodiči :-)
HB

—————

Zpět